Aydın Doğan: Medyayı özlüyorum

Aydın Doğan: Medyayı özlüyorum
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, 'Medyayı özlememek mümkün değil; tabii özlüyorum, tabii içim çekiyor, tabii takip ediyorum' dedi.

Doğan Holding'in 60. kuruluş yıldönümü Aydın Doğan ve eşi Sema Işıl Doğan'ın ev sahipliğinde, Doğan grubuna ait Hilton Bosphorus İstanbul'da kutlandı. Programa eşi Emine Erdoğan'la katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Doğan ailesiyle birlikte kameralara poz verdi.

Sunumunu Jülide Ateş İskeçeli'nin yaptığı gecede Cüneyt Özdemir'in Aydın Doğan'ın hayat hikâyesi paralelinde hazırladığı Doğan Holding belgeselinden 15 dakikalık bölümün gösterimi yapıldı.

Gecede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; medya patronluğu döneminde çok ağır ifadelerle eleştirdiği Aydın Doğan için övgülerle dolu bir konuşma yaptı. Erdoğan özetle şunları söyledi: "Sayın Aydın Doğan'a, yaptığı hizmetler için ülkem ve milletim adına teşekkür ederim. Bir başarı hikâyesidir. Başarılı bir işadamı olduğu kadar iyi bir kültür ve sanat adamıdır.  Kendisinin 15 Temmuz darbe girişiminin karşı ilkeli duruşunun da altını özellikle vurgulamak isterim."

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da T24'ün sorusu üzerine  "Medyayı özlememek mümkün değil; tabii özlüyorum, tabii içim çekiyor, tabii takip ediyorum" diye konuştu. İçinde Türkiye'nin en büyük gazete ve TV kanallarını barındıran Doğan medya grubu, Demirören grubuna satılmıştı.

ERDOĞAN GELİNCE ALKOL İKRAMI YAPILMADI

Doğan Holding'in 60. kuruluş yıldönümünün saat 19.00'da başlayan ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın katılmadığı bölümünde alkol ikramı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bölümde ise alkollü içki ikramı yapılmadı. Erdoğan'ın beraberindekilerle ayrılmasının ardından yemekte de alkollü içki servisi başladı. (Kynak: T24)

Öne Çıkanlar