Ayşe Arman da Hürriyet'ten istifa etti

Ayşe Arman da Hürriyet'ten istifa etti
Çoğunluğu sendika üyesi 40’tan fazla gazetecinin tebligatla işten çıkarıldığı Hürriyet gazetesi köşe yazarı noter ihtarnamesi göndererek Hürriyet’ten istifa ettiğini duyurdu.

Hürriyet gazetesinde basın tarihinde görülmedik bir şekilde gazetecilerin evlerine gönderilen tebligatlarla işten çıkarılmasının ardından gazeteden istifalar sürüyor. Hürriyet gazetesi yazarlarından Ayşe Arman da Hürriyet’ten istifa ettiğini duyurdu. Arman, gazetecilerin tebligatla işten çıkarıldığı Hürriyet’e noter aracılığıyla ihtarname göndererek iş sözleşmesini fashettiğini duyurdu.

İşten çıkarmaların yaşandığı gazetede ilk önce Gülse Birsel’den istifa haberi gelmiş, ardından gazetedeki işten çıkarmalardan haberi olmadığı belirtilen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar da kurumdan istifa etmişti.

Hürriyet’ten istifa ettiğini Instagram hesabından duyuran Ayşe Arman, şu açıklamayı yaptı:

"Hepinize nefis bir pazar olsun. Enerjik ve iyiliklerle dolu 27 yıldır pazar röportajları yapıyorum. Artık gazeteden değil, buradan paylaşacağım. Hürriyet bitti, sevdiğim işi yapmaya devam… Tabii ki üzgünüm… 27 yıl, Ömer’le ilişkimden uzun. Resmen bir ömüri Çok güzel günlerim oldu. Hürriyet’te doğdum ama yaşamaya devam edemeyeceğimi görüyorum. Yasımı kendi içimde yaşıyordum, ama o kadar çok soran oldu ki, paylaşmam icap etti. Peki o zaman: Geçen hafta, buradaki Türk Konsolosluğundaki noter aracılığıyla aramızdaki sözleşmeyi fesettiğimi bildiren bir ihtarname yolladım. İstifa ettim yani.

Şimdi yola devam. Buradan, çekimler, röportajlar, ne bileyim canımız ne isterse yaparız, hiç olmadığı kadar özgür. Ne dersiniz? Var mısınız? Bu yola benimle çıkar mısınız…"

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar