Bahçeli: Serok Ahmet ne yapsa boştur

Bahçeli: Serok Ahmet ne yapsa boştur
MHP lideri Bayburt'ta konuşma gerçekleştirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, AKP'den iistifa ettiğini duyuran yeni parti kurma hazırlığında olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ilişkin "Partisinden istifasıyla gizli gündeme uygun olan serok Ahmet iki de bir başını kaldıran ve geçmişte kozmik odayı kozmetik odaya çeviren FETÖ burayta sokan şahıs ne yapsa boştur" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayburt'ta partisinin düzenlediği mitingde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"MHP, Bayburt'u yükseltmeye kararlıdır. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Asırlar boyunca hem cehaletle, hem canilerle savaştık.

Bügün büyük bir milletsek bunun payesi geçmişteki muazzam mücadele ruhudur.

Tarihin en parlak dönemlerimizde bile sorunlarımız olmuştur, önümüze taş koyanlar her zaman bulunmuştur. Adına demokrasi derler, terör örgütünün emellerine perde koyarlar. İhanet, imanın karşısında duramaz, zaferler susanın ve sövenin değil nice badireden çıkan Türk halkına yazılmıştır. CHP, emperyalizmin gece bekçisi, Türkiye düşmanlarının kule nöbetçisidir.

Yenikapı’ya otomobil sergisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeliler nereye varmak istemektedir? Türk milletine kafa tutmanın akıbeti kafanın kopmasıdır, terör örgütünü bekleyen son da budur. CHP yönetimi de terör örgütüyle ortaklığından bir an önce vazgeçmelidir.

Yeni hükümet sistemini kötü göstermek için iftira yarışına girenler, CHP'nin kanatları altındadır

Partisinden istifasıyla gizli gündeme uygun olan serok Ahmet iki de bir başını kaldıran ve geçmişte kozmik odayı kozmetik odaya çevirip FETÖ buraya sokan şahıs ne yapsa boştur.

Direne direne kazanacağız."

Öne Çıkanlar