Bahçeli'nin 'liderliği' kitap oldu

Bahçeli'nin 'liderliği' kitap oldu
Bahçeli, kendisi için hazırlanan kitapta, 'uzlaşı' ve 'sağduyunun' lideri olarak tarif ediliyor.

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Her başarısız iktidarın arkasında bir Bahçeli vardır" sözleriyle tarif ettiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'liderliği', Eger ve Dokuz Eylül üniversitelerinde görevli iki kardeş öğretim üyesi tarafından kitaplaştırıldı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ile kız kardeşi Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Gültekin'in kaleme aldığı 'Lider: Devlet Bahçeli' kitabında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 300 liderlik özelliğini anlattı

Bahçeli'nin, siyasette inandırıcılığı en yüksek liderlerden biri olduğunu belirten akademisyen kardeşler, Bahçeli'nin ikna edici liderliğini 34 maddeden oluşan bir inandırıcılık matriksiyle izah etti.

AKILLARA BAHÇELİ'NİN MHP'NİN 40. KURULUŞ YILINDA YAPTIĞI HESAP GELDİ

Ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı siyaset denince ilk akla gelen siyasetçilerden Devlet Bahçeli hakkında ikinci kitaplarını yayımlayan akademisyen kardeşler, Devlet Bahçeli için 'uzlaşı' ve 'sağduyu' lideri benzetmesi yaptı.

 

 

BAHÇELİ, 'SİYASETTE UYUM TRİGONOMETRİSİ' GELİŞTİRMİŞ

Bahçeli'nin MHP'nin 40. kuruluş yılını anlatmak için doğaçlama aritmetikle partililere yaptığı konuşmasındaki "2009'da ne var? İki sıfır var. 09'daki sıfır solda sıfır at onu, yirmideki sıfırı da at. Ne etti? 29. Sıfırları atınca ne kaldı? 2 ve 9. Topla onları, 11. 29'la on biri topla bakalım. 40 yapar. Ve milliyetçi hareketin kırkıncı yılı" denklemini hatırlatan Bahçeli'nin 'siyaset matematiği'ni, 'ikna edici iletişim' ile birleştiren bir lider olduğunun anlatıldığı kitapta, MHP lideri için 'trigonometriyi siyasete uyarlayan lider' olarak tarif ediliyor. Kitapta ayrıca Bahçeli’nin, 'Siyasette Uyum Trigonometrisi' geliştirdiği de yorumlanıyor. (HABER MERKEZİ)

 

 

Öne Çıkanlar