Bakırköy'deki arabalı saldırgan tutuklandı

Bakırköy'deki arabalı saldırgan tutuklandı
Saldırgan Görkem Sertaç Göçmen'in üzerinden polis rozeti ile polis muhabiri yazan sahte kimlik çıktı.

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını darp ettikten sonra tepki gösteren vatandaşların üzerine aracını sürerek 6 kişinin yaralanmasına neden olan Görkem Sertaç Göçmen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞTI, VATANDAŞLARA SALDIRDI

Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre olay Bakırköy İstanbul Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Erkek arkadaşı Görkem Sertaç Göçmen ile otomobil içerisinde tartışan Aysu A. darp edilince aracın camını açarak bağırmaya başladı. Bağırışları duyan çevredeki vatandaşlar sürücü adama tepki gösterdi. Tepkilere öfkelenen Görkem Sertaç Göçmen araçta bulunan levyeyi alıp dışarı çıkarak vatandaşlara saldırdı. Ancak toplanan kalabalığın karşılık vermesi üzerine Görkem Sertaç Göçmen bindiği otomobiliyle kaldırıma çıkıp sağa sola çarparak kaçmaya başladı. Olay sırasında 4 yaya da yaralandı.

İLGİLİ HABER: OTOMOBİLİ YAYALARIN ÜZERİNE SÜRDÜ (VİDEO)

GENÇ KIZ OTOMOBİLDEN İNİP KAÇTI

Yeni Mahalle yönüne gittiği sırada otomobilin köşede durmasını fırsat bilen Aysu A. araçtan inip kaçtı. Yola devam eden Görkem Sertaç Göçmen, İncirli Caddesi'nde arkadaşları Soner Ç. ve Abdulkerim K.'yi alarak olay yerine döndü. Kendisine tepki gösterip saldıran siyah montlu bir kişiyi arkadaşlarıyla birlikte darp etti. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar söktükleri kaldırım taşlarını Görkem Sertaç Göçmen'e fırlattı ve döner bıçaklarıyla saldırdı.

LİNÇTEN EMNİYET MÜDÜRÜ KURTARDI

Göçmen ve arkadaşlarını linçten Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren kurtardı. Zanlıların aracının direksiyon koltuğuna oturan Dağdeviren, kullandığı otomobille 3 kişiyi kalabalıktan uzaklaştırıp Kartaltepe Karakolu'na götürdü. Burada yapılan aramada Göçmen'in üzerinden polis rozeti ile polis muhabiri yazan sahte kimlik çıktı.

"POLİSE TUTANAK TUTTURMAK İÇİN OLAY YERİNE DÖNDÜM"

Yaralama, darp, tehdit suçlarından 8 kaydı olduğu öğrenilen Görkem Sertaç Göçmen'in ifadesinde "Kız arkadaşımla tartıştım. Kız arkadaşım camı açıp 'Senin ne mal olduğunu söyleyeceğim' dedi. O ara ben çok sinirlendim. Dışarıdaki insanlar da siyah montlu biri ve yanında bulunan 15 kişi bana tepki gösterdi. Ben daha sonra oradan ayrıldım. Bakırköy İncirli Caddesi'nde iki arkadaşımla buluştum. Arabama zarar vermişti bu insanlar, bu yüzden polise tutanak tutturmak için olay yerine döndüm" dedi.

"AYRILMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEYİNCE ÇILDIRDI"

Aysu A. ise ifadesinde "Epey zamandır ayrılmak istiyordum. Fakat beni ve annemi tehdit ediyordu. Olay günü de yine çok ısrar etti. Bunun üzerine yeniden buluştum ve yine ayrılmak istediğimi söyledim bunun üzerine çıldırdı" dedi. Gözaltındaki 3 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SAVCI BABA HAKKINDA TUTANAK

Öte yandan Görkem Sertaç Göçmen'in başka bir ilde cumhuriyet savcısı olan babası Alpay Göçmen'in olay günü Kartaltepe Karakolu'na geldiği belirtildi. Burada görevli olmadığı halde şikayetçilerle iletişim kurduğu görülen savcı Alpay Göçmen'e polis tarafından müdahale edildiği ve tutanak tutulduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Saldırgan, ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Öne Çıkanlar