Barcelona'dan Arda Turan açıklaması: Bu durumdan hiç memnun kalmadık

Barcelona'dan Arda Turan açıklaması: Bu durumdan hiç memnun kalmadık
Barcelona Basın Sözcüsü, Şarkıcı Berkay Şahin'le yaşadığı olay sonrası Medipol Başakşehir'in 2.5 milyon TL para cezası verdiği Arda Turan'la ilgili konuştu.

Barcelona Kulübü Basın Sözcüsü Josep Vives, Barcelona’Nın 2019 yazında hazırlık kampının Japonya ve Çin’de yapılacağını açıkladığı basın toplantısında Arda Turan hakkındaki bir soruyu yanıtladı.

'BU DURUMDAN HİÇ MEMNUN DEĞİLİZ'

Beinsports’un haberine göre Vives, Arda'nın şarkıcı Berkay Şahin'İn eşini taciz ettiği iddiasının ardından yaşananlarla ilgili "Bu tür haberler duymaktan dolayı hoşnut değiliz. Olayın kahramanı kim olursa olsun hoş değil. Özellikle Arda Turan, burada olduğu sürece arkadaşça vakit geçirdiğimiz birisi. Bu durumdan hiç memnun kalmadık. Süreci takip ediyoruz ama bu olayla ilgili herhangi bir ek yorum yapmayacağız" dedi.

'BİZE GELMİŞ BİR BİLGİ YOK'

Arda'nın Türkiye'deki durumu hakkında da bilgi veren Vives, "Başakşehir'in Arda Turan'ın sözleşmesini feshedeceğine dair bize ne kulüpten ne de oyuncudan bir bilgi gelmedi" dedi.

Geçen sezon devre arasında Başakşehir tarafından 2.5 sezon boyunca kiralanan Arda Turan'ın Katalan ekibi ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)

İLGİLİ HABER: BAŞAKŞEHİR'DEN ARDA TURAN'A 2.5 MİLYON LİRA CEZA

İLGİLİ HABER: ARDA TURAN 30 OCAK'TA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Öne Çıkanlar