Beşiktaş'ta ikinci Slaven Bilic dönemi mi başlayacak?

Beşiktaş'ta ikinci Slaven Bilic dönemi mi başlayacak?
Başkan Fikret Orman'ın şu hiçbir takımı çalıştırmayan Hırvat teknik adam Slaven Bilic'le İngiltere'de bir görüşme yapacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe karşısında 3-0 öne geçtikten sonra rakibiyle 3-3 berabere kalarak şampiyonluk şansını zayıflatan Beşiktaş'ta gelecek sezonun planları şimdiden yapılmaya başlandı. Başkan Fikret Orman'ın Şenol Güneş'in takımdan ayrılacak olması üzerine rotayı Slaven Bilic'e çevirdiği öğrenildi.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK ALDI

Daha önceki dönemde Beşiktaş'ı 2 sezon çalıştıran ve Siyah- Beyazlı ekibi 2 kez 3. yapan Slaven Bilic'i yeniden takımın başına getirmek isteyen Fikret Orman'ın bu konuda da yönetimden tam destek aldığı gelen bilgiler arasında.

İNGİLTERE'DE GÖRÜŞECEKLER

Başkan Fikret Orman'ın şu hiçbir takımı çalıştırmayan Hırvat teknik adam Slaven Bilic'le İngiltere'de bir görüşme yapacağı ve kendisine gelecek sezon için teklifte bulunacağı ortaya çıktı. Bu görüşme mart ayının ilk haftası gerçekleşecek.

GELMEYE ÇOK SICAK BAKIYOR

Hırvat hocanın da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ve Fikret Orman'la yapılacak görüşmede her türlü detayın konuşulacağı belirlendi. Bilic'le anlaşma sağlandığı takdirde transfer için de görüşleri alınacak. (DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Öne Çıkanlar