Bir kadın daha uzaklaştırma cezası olan erkek tarafından katledildi

Bir kadın daha uzaklaştırma cezası olan erkek tarafından katledildi
Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan erkek, barışma bahanesiyle çağırdığı 22 yaşındaki kadını öldürdü.

İstanbul Halkalı’da, 22 yaşındaki Fatma Alyar şiddet gördüğü eşinin yanından ayrılarak annesinin evine taşındı ve ardından boşanma davası açtı. Darp raporu da alan genç kadın eşi Eren Erdoğan hakkında uzaklaştırma kararı çıkardı.

Duruma öfkelenen Erdoğan, önce kadının evinin çevresinde dolaşarak rahatsız, sonra da babasının iş yerine giderek ağza alınmayacak küfürler ve tehditler savurmaya devam etti. Bunlarla yetinmeyen Eren Erdoğan genç kadına gözdağı vermek amacıyla evinin etrafında havaya silahla ateş ederek korkutmaya çalıştı. Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen defalarca darp ettiği kadının peşini bırakmayan Erdoğan, barışmak istediğini belirterek zorla aracını bindirdiği genç kadını yanında getirdiği tabancayla vurarak öldürdü. Kadının cenazesiyle 40 dakika dolaşan Erdoğan, daha sonra Halkalı Şehit Ahmet Zehir Polis Merkezi’ne gelerek teslim oldu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Eren Erdoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Habertürk’ün İHA'dan aktardığı habere göre, araç içerisinde eşi tarafından vahşice öldürülen Fatma Alyar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARKEN BİLE TEHDİT ETMİŞ

Öldürülen genç kadının dayısı Abdullah Aladağ, sürekli olarak yeğenine seni ve çevrendekileri öldürürüm diyen tehditler savuran Erdoğan ile ilgili, "Yaklaşık olarak 4 ay evli kaldılar, 4 ay sonunda kız orasında burasında morluklarla evine döndü. Kızı defalarca darp etmiş, iki tane bıçakla bir odaya sokmuş, tehditler savurmuş çocuğun annesi bunları duymasına rağmen evi terk edip çıkıp gitmiş. Bu kadar olaydan sonra kızı evinden annesi gidip alıyor ardından gidip darp raporu alıyoruz. Boşanma davası dilekçesi veriyorlar ve bunun üzerine uzaklaştırma kararı çıkartılıyor.

Mermi kızın yanağından giriyor, yakın mesafeden ateş etmiş. Yüzünde hep barut izleri vardı. Vurduktan sonra direk hastaneye götürmüş olsa belki kız kurtulacak o halde kızı gezdiriyor. Ardından cesetle beraber gidip karakola teslim oluyor" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar