Bir meydan ne getirir ne götürür? ARTI TV'de

Bir meydan ne getirir ne götürür? ARTI TV'de
Ayşe Çavdar, Mevzu Ciddi'de Klinik psikolog doktor Ekrem Düzen'le, 1 Mayıs İşçi bayramı üzerinden bir siyasal bellek meselesi olarak Taksim Meydanı'nı konuşuyor.

GÜNCEL- ARTI TV'de bugün 7 Renk'le programlara başlıyoruz. Ardından Gezen Bilir ile güzel mekanlar ve keyifli bir sohbet izleyicleri bekliyor. Haber Peşinde'nin aktüel konularıyla devam eden program akışı Mevzu Ciddi ile bitiyor.

7 RENK

Hawaii'de konsere gitti, aynı gece Tina Turner ile Kris Kristofferson da seyirci karşısına çıkacaktı. Eşine, "Onlar buradayken bizi kimse izlemez" dedi. Ama salon hıncahınç dolmuştu. Tavernalar kralı, Nejat Alp, Artı Tv'ye o geceyi anlattı. Mustafa Sağlamer programda ayrıca müzik dehası çocukları da konuk ediyor. Saat 16.00'da.

GEZEN BİLİR

Nurseli Gözüaçık bu haftaki bölümde, Sarıyer'in gözde semtlerinden biri olan Emirgan'ın doğal güzelliklerini ekranlara taşıyor. Lale Festivali'yle renklenen Emirgan korusu ve ressam Yavuz Şahin Başar ile keyifli bir sohbet de programın izleyiclerini bekliyor. Saat 18.00'da.

HABER PEŞİNDE


Erk Acarer'in hazırlayıp sunduğu programda, AKP-MHP ittifakına karşı yol haritası ve Türkiye'yi düze çıkaracak formüller avukatlara karşı devam eden soruşturma, gözaltı, tecrit ve sürgün, iktidarın 16 yılda Türkiye'de şekillendirdiği ilginç profil ve bunun toplumsal olarak geleceğe etkileri konuşuluyor. Saat 21.00'da.

MEVZU CİDDİ

Bir meydan ne getirir ne götürür? Ayşe Çavdar'ın hazırlayıp sunduğu Mevzu Ciddi programının bu haftaki bölümünde, Klinik psikolog doktor Ekrem Düzen'le, 1 Mayıs İşçi bayramı üzerinden bir siyasal bellek meselesi olarak Taksim Meydan'ı konuşuluyor. Saat 22.00'da. 

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar