Bir yaşındaki bebek üçüncü kez sandık başında

Bir yaşındaki bebek üçüncü kez sandık başında
'Bir tane kadın bebeğine verdi zarfı sandığa atsın diye, bebek zarfı tutup muntazam bir şekilde delikten attı herkes şok. Kadın diyor ki niye şaşırıyorsunuz bir yaşında üçüncü seçimi.'

ARTI GERÇEK - Sosyal medyada Yeşilçam filmlerinin çekildiği mekanların bugünkü hallerinin fotoğraflarını paylaşarak popüler olan Kürşat Çetin, tekrarlanan İstanbul seçimlerine ilişkin dikkat çekici bir tweet attı.

Çetin, eşi ve 1 yaşındaki çocuğuyla sandık başına giderek, oy kullandı. 1 yaşındaki çocuğunun 24 Haziran 2018'deki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili seçimlerinden beri üçüncü kez sandık başına geldiğine atıf yaparak, "1 yaşındayım ve 3 seçimde oy kullandım." dedi.

Çetin'in oy kullandığı sandıkta görevli olan @mervelimo adlı Twitter kullanıcısı da, yaptığı paylaşımda "Ataşehir'de sandık görevlisiyim. Bir tane kadın bebeğine verdi zarfı sandığa atsın diye, bebek zarfı tutup muntazam bir şekilde delikten attı herkes şok. Kadın diyor ki niye şaşırıyorsunuz 1 yaşında 3. seçimi. Sessizce kafa salladık" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar