'Böyle bir Hollywood filmi yok'

'Böyle bir Hollywood filmi yok'
Merakla beklenen Quentin Tarantino’nun Once Upon A Time In Hollywood filmi hakkında filmin başrol oyucusu Leonardo DiCaprio 'bunun gibi bir Hollywood filmi olduğunu sanmıyorum' dedi.

Esquire dergisi yaz sayısı için bir araya gelen filmin başrol oyuncuları Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio ve yönetmen Quentin Tarantino filmi anlattılar. Röportajda, filmde rol alan ancak daha sonra hayatlarını kaybeden Luke Perry ve Burt Reynolds hakkında üzüntülerini de dile getirdiler.

Pitt, 1960’lı yıllarda geçen filmde içinde bulunduğu çağ nedeniyle yer almak istediğini belirterek, "O dönem kesinlikle çok eğlenceli" dedi. Pitt ayrıca, "Tarantino iyi iş tedarikçisi. Onun filmlerinden birinde yer alırsanız kendinizi mükemmel ellere teslim ettiğinizi bilirsiniz" ifadesini kullandı.

"Senaryoyu Quentin’in sesinin değişimi olarak hissettim" diyen Pitt, "Quentin Tarantino’nun eşsiz ve özgün bir şekilde yönetilecek bir filmin yazarı olduğunu biliriz" şeklinde konuştu.



Leonardo DiCaprio da "Filmin geçtiği dönem harikaydı. Film, Hollywood’a bir saygı niteliğinde. Bunun gibi bir Hollywood filmi olduğunu sanmıyorum; bir aktörün ve dublörünün günlük hayatlarını anlatan, hem Hollywood setinde hem de Hollywood hakkında olan..." dedi.

"Quentin, Amerika’daki değişimi ve aynı zamanda karakterlerin gözünden Hollywood’daki değişimi çok akıllıca birleştirmiş" diyen DiCaprio, "Senaryoyu ilk okuduğumda büyüleyiciydi" ifadesini kullandı.

Daha önce Martin Scorsese ve Steven Spielberg gibi yönetmenlerle de çalışan DiCaprio, Quentin Tarantino’nun setinin "çok cazip" olduğunu dile getirdi.

Tarantino da filmi için, "bu film Pulp Fiction’da yaptığıma en yakın olan filmim. Muhtemelen benim en kişisel filmim. Sanırım benim hafıza parçam gibi. Alfonso Cuarón’un Roma’sı vardı ve 1970’te Mexico şehrinde geçiyordu. Benim Los Angeles’ım var ve 1969’da geçiyor. Bu, benim. Bu, beni şekillendiren yıl. Altı yaşındaydım. Benim dünyam ve Los Angeles’a aşk mektubum" dedi. 

Öne Çıkanlar