'Bu golü ben de atarım' dedi, kendini statta buldu

'Bu golü ben de atarım' dedi, kendini statta buldu
Cengiz Ünder'in attığı golü beğenmeyen gence, yaptığı yorum stadyumda canlı yayında hatırlatıldı ve kendisinden iddiasını gerçekleştirmesi istendi.

İtalyan AS Roma takımı, Türkiyeli oyuncu Cengiz Ünder'in golü için "Ben de atarım" diyen genci stada götürerek aynı golü atmasını istedi. 3 defa deneyen genç ise aynı golü atamadı.

İtalyan AS Roma takımı, sosyal medya hesabından Türkiyeli oyuncu Cengiz Ünder'in Parma karşılaşmasında attığı golün görüntülerini paylaştı. 

Paylaşılan görüntüleri ise bir Facebook kullanıcısı "Parma'ya o golü ben de atarım" ifadeleriyle yorumladı. 

Yapılan bu yorum üzerine, AS Roma yönetimi, söz konusu yorumu yapan Marco Nicolai isimli gence ulaşıp kendisini AS Roma karşılaşmasında VIP bölümde ağırlamak istediklerini söyleyerek stadyuma getirdiler. 

Nicolai de, stadyuma giderken "Arkadaşlarıma VIP bölümünde ağırlanacağımı söylediğimde çok kıskandılar" ifadelerini kullandı.

Ancak, Ünder'in attığı golü beğenmeyen gence, yaptığı yorum stadyumda canlı yayında hatırlatıldı ve kendisinden iddiasını gerçekleştirmesi istendi. 

Hyundai işbirliğiyle planlanan kurguda, Nicolai için Cengiz Ünder'in attığı golün birebir aynı pozisyonu hazırlandı. 

Ancak Nicolai, üç denemesinde de başarılı olamadı.

Sunucu ise, başarısız denemelerin ardından Nicolai'e "Bir daha öyle bir şey yazmayacaksın, değil mi?" diye sorunca, gencin cevabı ise "Hayır, sanmıyorum" oldu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar