Camiye zincir vuran müteahhit bu kez pankart astı

Camiye zincir vuran müteahhit bu kez pankart astı
'Hz. Aişe Camisini Biz Yaptık Tatvan Belediyesi Hakkımızı Vermiyor'

Bitlis'in Tatvan ilçesinde müteahhitliğini yaptığı cami kapısını daha önce zincirleyerek mağduriyetine dikkat çeken Mehmetcan Ersoysal bu kez astığı pankartla hakkını aradı. 
 
 Tatvan belediyesi tarafından yaptırılan Hz. Aişe Camisinin müteahhidi ve geçtiğimiz ay "mağdur edildiği" gerekçesiyle caminin kapısını zincirleyen Mehmetcan Ersoysal, bu kez de başka bir caminin açılış programında pankart astı.
 
‘BELEDİYE HAKKIMIZI VERMİYOR’
 
Müteahhit Ersosyal, Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde bir işveren tarafından yaptırılan, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı caminin açılış töreninde üzerinde "Hz. Aişe Camisini Biz Yaptık Tatvan Belediyesi Hakkımızı Vermiyor" yazılı pankart astı. 
 
Belediye Başkanı Fettan Aksoy ve Başkan Yardımcısı Baki Menteş’in kendisini mağdur ettiğini savunan, aylardır yetkililerden cevap alamadığını ve sesini duyurmak için bu yönteme başvurduğunu söyleyen Ersoysal, "Tatvan Belediyesi beni mağdur etti. Sesimi kimseye duyuramıyorum. Kendi yaptığım caminin kapısını zincirleyip mağduriyetime dikkat çekmek istedim, gözaltına alındım. CİMER’e başvurdum, sayın cumhurbaşkanının danışmanına ulaştım, fakat hiçbiri fayda etmedi. En son bunu yapmak zorunda kaldım" dedi. 
 
CUMHURBAŞKANINA MEKTUP YAZDI 
 
Cumhurbaşkanına hitaben bir mektup yazdığını ve bizzat kendisine vereceğini dile getiren Ersoysal, "Bu girişimim de sonuç vermedi. Sayın cumhurbaşkanına hitaben ayrıntılı bir mektup yazdım. Hem derdimi anlattım hem Tatvan Belediyesinde şahit olduğum olumsuzlukları yazdım. Sayın cumhurbaşkanı Ahlat’a gelince gidip bizzat mektubu kendim vereceğim" dedi.(MEZOPOTAMYAAJANSI)

Öne Çıkanlar