Carlos Ghosn'un hikayesi Hollywood yolunda

Carlos Ghosn'un hikayesi Hollywood yolunda
Japonya'da ev hapsinden filmleri aratmayacak bir planla Lübnan'a kaçan Ghosn, Hollywood yapımcılarının kaçışını film yapmak için kendisine ulaştığını söyledi.

Japonya'da ev hapsinden filmleri aratmayacak bir planla Lübnan'a kaçan Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı'nın eski CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Ghosn, Hollywood yapımcılarının kaçışını film yapmak için kendisine ulaştığını söyledi.

Japonya'dan aksiyon filmlerini aratmayacak titizlikte bir planla İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçan Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn, CBS'e verdiği röportajda, Hollywood yapımcılarının kendisine ulaştığını ve kaçışını film yapmak istediklerini söyledi.

Geçen yıl hesaplarda usulsüzlük yaptığı ve zimmetine para geçirdiği iddiaları ile hapse atılan Ghosn ‘Birdman' filminin yapımcısı John Lesher ile görüştüğü daha önce iddia edilmişti.

Lesher, şu an Netflix ile bir proje üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Ghosn, CBS'e verdiği mülakatta, Hollywood'un kensidine kaçışını konu alan bir film yapma teklifi ile ulaştığını kendisinin ise ‘neden olmasın?' yanıtını verdiğini söyledi.

Firari CEO kaçışına ilişkin bir açıklama yapmaktan da kaçındı.

Kaçışını kendisinin planladığını anlatan Brezilyalı CEO büyük bir risk aldığının farkında olduğunu da anlattı. CEO Ghosn, "Eğer kaçış planımı pek çok insana anlatsaydım bu büyük bir risk olurdu. Plan hakkında bir sızıntı olması çok büyük bir riskti. Kaçışımı tamamen kendim planladım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar