Cem Küçük'ü kim susturdu?

Cem Küçük'ü kim susturdu?
Artık hiçbir gazeteci hakkında yazmayacağını söylemişti.

HABER MERKEZİ- Türkiye gazetesindeki yazılarında TGRT'deki programlarında gazetecileri tehdit eden ve hedef gösteren Cem Küçük, geçen hafta artık Ahmet Hakan dahil tüm Doğan Grubu yazarları hakkında kendisiyle ilgili bir şey yazmadıkları sürece hiçbir şey yazmayacağını söyledi. Küçük, hatta artık hiçbir gazeteci hakkında yazmayacağını da vurguladı. Daha önce TGRT'de yöneticilik yapan Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, Küçük'e patronlarının artık tek satır yazmayacaksınız dediğini iddia etti.

Önkibar, bugünkü 'Küçük Cem böyle sustu' başlıklı yazısında şunları yazdı:

"Bilgi uzun yılar yöneticilik yaptığım TGRT-Türkiye Gazetesinin içinden.

İhlas patronu Mücahit Ören ve TGRT ve Türkiye Gazetesinin CEO’su konumunda olan eşi Aslıhan Ören, Cem Küçük’ü çağırırlar ve aralarında şöyle bir diyalog olur:

Mücahit Ören: "Cem bey bundan böyle Doğan gurubu ile alakalı tek satır yazmayacaksınız."Cem Küçük: "Ama Mücahit bey bizim yaptığımız kutlu bir mücadele."

Mücahit Ören: "Siz onların aleyhinde yazdıkça ,onlar da bizim üstümüze geliyor."

Cem Küçük: "Benim mücadelem şahsi değil, Saray’ın emri ile yapıyorum."

Mücahit Ören: "Hayır öyle değil...Net olarak öğrendik bunu...Sadece Doğan Gurubu hakkında değil, hiçbir gazete ve gazeteciye saldırmayacaksın... Zararı bize oluyor. Bu size son ikazımdır. Aksi taktirde sizinle birlikte çalışamayacağız."

Cem Küçük: "Emredersiniz, asla yazmayacağım efendim."

Öne Çıkanlar