Cem Yılmaz'dan kendisini eleştirenlere imalı yanıt

Cem Yılmaz'dan kendisini eleştirenlere imalı yanıt
Cem Yılmaz, Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’nin yeniden aynı filmde çalışacağı haberi üzerinden kendisini eleştirenlere göndermede bulundu.

Sinema dünyasının ayrılmaz ikililerinden olan oyuncu Leonardo DiCaprio ve yönetmen Martin Scorsese’nin yeniden aynı filmde çalışacağı haberine Cem Yılmaz imalı bir yorum yaptı.

The Departed, The Aviator, Gangs of New York, Shutter Island ve Wolf of Wall Street filmlerinden sonra tekrar aynı sette buluşacak olan Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’nin altıncı kez bir araya geleceği projenin adı Killers of the Flower Moon. 

David Grann’ın aynı isimli romanından sinemaya uyarlanacak film, 1920’lerde Oklahoma’da işlenen cinayetleri araştıran ve o günlerde yeni kurulan FBI ajanlarının hikayesini anlatılacak.

Scorsese "David Grann’in kitabını okurken, hemen gözlerimin önünde canlandırmaya başladım - insanları, ayarlamaları, hareketleri - ve bunu bir filme dönüştürmem gerektiğini anladım" dedi.

Senaryosunu A Star Is Born’un da senaryo ekibinde bulunan Eric Roth’un yazdığı film için Scorsese, "Eric Roth'la birlikte çalışmaktan ve bu gerçekten rahatsız edici Amerikan hikayesini ekrana taşımak için Leo DiCaprio'yla yeniden bir araya gelmekten ötürü çok heyecanlıyım" yorumunu yaptı.

Sinema dünyasının başarılı ikilisinin tekrar aynı filmde buluşmasına ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan imalı bir yorum geldi.

Yılmaz, variety.com'da yayınlanan haberi Twitter'dan "Hep aynı adamlar" yorumuyla paylaştı.

Yılmaz'ın bu imalı göndermeyi yapmasının nedenin bir süre önce filmlerinde ana karakterler için hep aynı oyuncularla çalışmasına yönelik gelen yoğun eleştiriler olduğu düşünülüyor. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar