Cezaevinden izinli çıktı, 2 kadını öldürdü

Cezaevinden izinli çıktı, 2 kadını öldürdü
Cezaevinden izinli olarak çıkan Göksel Sağlam, eski eşini ve kız kardeşini öldürdü.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Göksel Sağlam, boşandığı eski eşi Habibe Çevik (42) ve eski baldızı Fatma Akdağ'ı (39) tabanca ile vurdu. Akdağ olay yerinde, Çevik ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Köyiçi Mahallesi 8082/1 sokakta meydana geldi. Bir suçtan dolayı Menemen Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan Göksel Sağlam, kısa süre önce cezaevinden izinli çıktı. Akşam saatlerinde eski eşi Habibe Çevik'in evine giden Sağlam, yanında getirdiği tabancayla Habibe Çevik ve kız kardeşi Fatma Akdağ'ı başlarından vurarak, olay yerinden kaçtı.

Bu sırada söz konusu adresin yakınında devriye gezen Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, elinde tabanca bulunan Göksel Sağlam'ı kovalamaya başladı. Yakalaşık 10 dakika süren kovalamaca sonucunda, havaya uyarı ateşi açan polis Göksel'i yakaladı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 çocuk annesi Fatma Akdağın öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Habibe Çevik ise kaldırıldığı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Çevik ile kardeşi Akdağ'ın cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Evde inceleme yapan polisler, olayla ilgili soruştarma başlattı. (DHA)

Öne Çıkanlar