Daha cezalar verilmeden haberini yaptı

Daha cezalar verilmeden haberini yaptı
AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen Beyaz TV, Fox TV ve TELE1'e önümüzdeki günlerde RTÜK tarafından büyük para ve kapatma cezaları verileceğini duyurdu.

Hükümete yakınlığı ile bilinen Beyaz TV'de sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Fox TV ana haber bültenin sunan Fatih Portakal ve TELE1'de program sunan Can Ataklı'ya çarşamba günü çok ağır para ve kapatma cezası verileceğini duyurdu.

Cezalar daha kesilmeden günler önce programında dile getiren Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, haberi RTÜK'teki kaynağından aldığını söyledi.

'FOX TV'YE PARA, TELE1'E KAPATMA CEZASI VERİLECEK'

Sarıkaya, Fatih Portakal'ın Libya’ya asker gönderme tezkeresi ile ilgili yapılan haberi sunarken yaptığı yorumlar nedeniyle kanala ceza kesileceğini belirtti. Cezanın kanal yada program kapatma olmayacağını vurgulayan Sarıkaya "Büyük miktarda bir para cezası olacak" dedi.

Fox TV'nin ardından TELE1'e de cezanın yolda olduğunu söyleyen Sarıkaya, TELE1'de program yapan Can Ataklı'ya 5 program kapatma cezası uygulanacağını ifade etti. Sarıkaya’nın cezalar kesilmeden günler önce bunu haber alması ve programında dile getirmesi ise tepki çekti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar