CHP'den Erdoğan'a 'bayrak' yanıtı: Hadsizlik

CHP'den Erdoğan'a 'bayrak' yanıtı: Hadsizlik
AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu için 'Demek ki Türk bayrağını tanımıyor. Ama sana da bunu tanıtacağız' demişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine yanıt verdi.

Öztrak "Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanının CHP’nin Genel Başkanına bayrak dersi vermeye kalkması hadsizlik" derken, Torun "Vatan toprağına galoşla basanlar cumhuriyeti kuran partimizin genel başkanına bayrak dersi veremez" ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Akdeniz'de "Türkiye'nin varlığı" tartışmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Demek ki Türk bayrağını tanımıyor. Ama sana da bunu tanıtacağız" sözlerine CHP'den tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanları toplantısında "Doğu Akdeniz'de zengin petrol var, doğal gaz yatakları var. ABD, Yunanistan, Kıbrıs Rum yönetimi, Mısır, Katar orada, hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye" demişti. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile yaptığı görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında Kılıçdaroğlu için "Demek ki Türk bayrağını tanımıyor. Ama sana da bunu tanıtacağız" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın sözlerine CHP'den tepki geldi. 

ÖZTRAK: HADSİZLİK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Tank palet fabrikasını Katar ordusuna satmaya kalkan, Doğu Akdenizde Türkiye’yi bölgesel işbirliklerinden dışlatan, Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanının, kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP’nin Genel Başkanına bayrak dersi vermeye kalkması hadsizlik değilse nedir?" dedi.

TORUN: VATAN TOPRAĞINA GALOŞLA BASANLAR KILIÇDAROĞLU'NA BAYRAK DERSİ VEREMEZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise, "Tank palet fabrikasını Katarlılara satan, Türk askerinin başına çuval geçirilirken sessiz kalan, vatan toprağına galoşla basanlar cumhuriyeti kuran partimizin genel başkanına bayrak dersi veremez nokta" şeklinde tepki gösterdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar