CHP'li İmamoğlu: HDP seçmeninin de oyuna talibim

CHP'li İmamoğlu: HDP seçmeninin de oyuna talibim
Ekrem İmamoğlu, 'HDP’den oy alacak mısınız?' sorusuna yanıt verdi.

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 'HDP’den oy alacak mısınız?' sorusuna her kesimin oyuna talip olduğunu belirterek  "Kürt vatandaşlarımızın en fazla yaşadığı kent İstanbul. İstanbulluyuz ayrım yapmayız. Ekmeğimiz, çayımız aynı. Kimlik üzerinden siyaset yapılmasından bu millet usandı" yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat isimli programa konuk oldu.

Halkın en önemli sıkıntılarının başında ekonomik zorluklar ve işsizliğin yer aldığını belirten İmamoğlu, "Pazarlarda bunu derinden hissediyorsunuz. İstanbul ekonomiyi yoksulluğu bu kadar hissediyorsa, Türkiye'yi Allah korusun" ifadelerini kullandı

"KİMLİK ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMASINDAN BU MİLLET USANDI"

İmamoğlu, "HDP’den oy alacak mısınız? sorusuna Her kesimin oyuna talip olduğunu belirterek, "Biz İstanbulluyuz. Kürt vatandaşlarımızın en fazla yaşadığı kent İstanbul. İstanbulluyuz ayrım yapmayız. Ekmeğimiz, çayımız aynı. Kimlik üzerinden siyaset yapılmasından bu millet usandı" yanıtını verdi.

"Binali Yıldırım 1 Nisan'da sevdiği mesleğe geri dönecek"

İmamoğlu, yerel seçimlerdeki rakibi Binali Yıldırım’ın Meclis Başkanlığı’nı bırakmaması hakkında ise şu yorumu yaptı: "Ben yerinde olsam Meclis Başkanlığı görevinden istifa ederdim. Bir anayasa maddesi var. Ancak benim şahsi gündemim değil. Bu kadar tartışmak da hoş değil. Ancak 1 Nisan'da sevdiği mesleğe geri dönecek. Biz kazanacağız." (POLİTİKA SERVİSİ)

Öne Çıkanlar