CNN Türk'ten İmamoğlu açıklaması

CNN Türk'ten İmamoğlu açıklaması
CNN Türk, İmamoğlu’nun katıldığı programın erken bitirilmesine ilişkin açıklama yaptı.

CNN Türk, dün akşam Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programının erken bitirilmesine ilişkin açıklama yaptı. Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım'ın bir hafta önce katıldığı programın 1 saat 18 dakika sürdüğü belirtilen açıklamada, "Sayın Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu program 1 saat 25 dakika sürmüştür" dendi. Açıklamada, Binali Yıldırım için 'konuşma süresi', İmamoğlu için ise programın toplam süresinin veri olarak sunulması dikkat çekti.

CNN Türk Kurumsal İletişim'in resmi Twitter hesabından  yapılan açıklamada, "13 Mayıs 2019’da Tarafsız Bölge programında Sayın Binali Yıldırım 1 saat 18 dakika 40 saniye konuşmuştur. 20 Mayıs 2019’da Sayın Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu program 1 saat 25 dakika sürmüştür. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerine yer verildi.

Dün akşam Ahmet Hakan'ın sunduğu CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programına konuk olan İmamoğlu, İBB’deki israfla ilgili açıklamalarda bulunurken Ahmet Hakan, reklam arasına giderek, daha sonra da programı 'süre bitti' diyerek sonlandırdı. Sunucu Ahmet Hakan'ın saat 23.30 sıralarında 'zamanımız bitti' demesinin ardından İmamoğlu, "12 diye biliyordum" demişti. Sosyal medyada programın erken bitirildiğini belirten çok sayıda kişi, CNN Türk ve Ahmet Hakan'a tepki göstermişti.

CNN Türk'ün eski Ekonomi Servisi Müdürü Emin Çapa da Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı. Evet yayının tekrarının konulmaması talimatı verildi" demişti. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar