Cocu'nun kovulması dünya basınında: Utanç verici

Cocu'nun kovulması dünya basınında: Utanç verici
Türkiye'deki 123 çalkantılı günün ardından Phillip Cocu'nun görevine son verildi.

Sahasında Ankaragücü'ne 3-1'lik skorla yenilen Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun görevden alındığı açıklandı. Hollandalı teknik adamın kovulması sonrası yabancı basın da bu gelişmeyi manşetten ilginç başlıklarla paylaştı. Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi Telegraph'ta "Phillip Cocu artık Fenerbahçe teknik direktörü değil! Sahasında Ankaragücü'ne 3-1'lik utanç verici skorla yenilen Fenerbahçe'de maçtan hemen sonra Cocu'nun görevine son verildi" ifadeleri kullanıldı.

Dünya basınında Cocu'nun kovulmasıyla ilgili yayınlanan haberlerden bazıları şöyle:

Phillip Cocu artık Fenerbahçe teknik direktörü değil! Sahasında Ankaragücü'ne 3-1'lik utanç verici skorla yenilen Fenerbahçe'de maçtan hemen sonra Cocu'nun görevine son verildi. (Telegrapf)

Ankaragücü karşısında alınan 3-1'lik ağır yenilgi sonrası Hollandalı teknik adam Phillip Cocu, Fenerbahçe tarafından kovuldu. (L'Equipe)

Fenerbahçe, Cocu'yu görevden aldı. Hollandalı teknik adam takımı 10 maç sonrası 15. sırada bırakarak ayrıldı. (O Jogo)

Pazar günü sahasında 3-1'lik beklenmedik bir yenilgi yaşayan Fenerbahçe'de Phillip Cocu'ya kapı gösterildi. (NRC.nl)

Türkiye'deki 123 çalkantılı günün ardından Phillip Cocu'nun görevine son verildi. (NOS.nl)

İLGİLİ HABER: FENERBAHÇE COU'YU GÖREVDEN ALDI

Fenerbahçe, pazar gecesi Hollandalı hoca Phillip Cocu'yu kovduğunu açıkladı. (DH.be)

Fenerbahçe yaptığı kısa ve öz açıklamada "Teknik direktör Phillip Cocu bu gece itibariyle görevinden alınmıştır" ifadelerini kullandı. (France Football)

Phillip Cocu yönetimindeki Fenerbahçe beşinci kez yenilgi yaşadı, tahammülü kalmayan Fenerbahçe, Hollandalı hocayı gönderdi. (Fok.nl)

Fenerbahçe'de alınan felaket sonuçlar Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nunn Fenerbahçe'deki kariyerinin sona ermesine neden oldu. (News.ro)

Phillip Cocu'yla sezona çok kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe sadece 4 ayın ardından Hollandalı hocanın kontratını sona erdirdi. (Reuters)

Resmileşti: Fenerbahçe, Cocu'yu gönderdi! Hollandalı teknik adam Ankaragücü karşısındaki 3-1'lik yenilginin bedelini ağır ödedi. (Alto)

Bir yenilgi daha yaşayan Cocu, Fenerbahçe'den kovuldu. Son ana kadar Cocu'nun arkasında duran kulüp başkanı Ali Koç durumun artık kabul edilemez olduğuna kanaat getirdi. (AD.nl)

Fenerbahçe, sadece dört ay sonra Phillip Cocu'yu görevden aldı. (Bild)

19 şampiyonluğu bulunan Türk devi Fenerbahçe, sezona kötü başlangıç sonrası Cocu'yu gönderdi. (sport.de)

Cocu, Ankaragücü karşısındaki son yenilginin ardından Fenerbahçe'de daha fazla barınamadı: Hollandalı hoca kovuldu! (v-bal.nl)

Bir yenilgi daha alan Fenerbahçe, Cocu'yu kovduğunu resmen açıkladı. (football-oranje) (SPOR SERVİSİ)
 

Öne Çıkanlar