Cumhurbaşkanı adayları ve seçim gündemi ARTI TV'de

Cumhurbaşkanı adayları ve seçim gündemi ARTI TV'de
Celal Başlangıç Artı Gerçek'te konuklarıyla partilerin 24 Haziran cumhurbaşkanı adaylarını, AKP'nin tutumunu ve Selahattin Demirtaş'ın davasında yaşanan hukuksuzluğu değerlendiriyor.

GÜNCEL- Bugün ARTI TV'nin ilk programı Emek Ve Hayat oluyor. Ardından Gündem Özel ekranlara geliyor. Son olarak Celal Başlangıç'la Artı Gerçek'i izliyoruz.

EMEK VE HAYAT

Dilek Dindar'in hazırlayıp sunduğu Emek ve Hayat'ta bu hafta dizi ve sinema sektörü çalışanlarının sorunları konuşuluyor. Oyuncular hangi koşullarda çalışıyor? Kamera arkasında neler yaşanıyor? Oyuncu Aslı Şahin ve Yardımcı Yönetmen Aslı Kaygusuz Emek, sinema ve dizi setlerindeki koşulları ve sorunları Emek ve Hayat'ta anlatıyor.

Saat 18.10'da.

GÜNDEM ÖZEL

Fatma Yörür konuklarıyla CHP ve HDP nin cumhurbaşkanı adaylarını tartışacak.

Saat 20.00'de.

ARTI GERÇEK

Celal Başlangıç'ın hazırlayıp sunduğu programda, gazeteciler Armağan Kargılı, Ragıp Duran, Koray Düzgören ve Ergun Babahan 24 Haziran seçimlerinde partilerin cumhurbaşkanı adaylarını, AKP'nin önce karşı çıktığı askeri vesayeti siyasetin göbeğine oturtmasını, Selahattin Demirtaş'ın yargılanmasında yaşanan hukuksuzluğu konuşuyor.

Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar