Davutoğlu'nun açıklamasının ardından AKP'den istifalar geliyor

Davutoğlu'nun açıklamasının ardından AKP'den istifalar geliyor
AKP Gümüşhane eski Milletvekili Feramuz Üstün ve AKP eski İzmir Milletvekili İbrahim Turhan partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Yeni parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu ve ekibinin istifalarını açıklamasının ardından, eski AKP  milletvekilleri Feramuz Üstün ve İbrahim Turan da partilerinden istifa ettiklerini duyurdular.

AKP'den ihracı istenen eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, eski Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ve Selçuk Özdağ ve İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci ile birlikte iktidar partisinden istifa ettiklerini duyurmalarının ardından, AKP'de yeni istifa haberleri gelmeye başladı.

AKP Gümüşhane eski Milletvekili Feramuz Üstün, AKP eski İzmir Milletvekili İbrahim Turhan ve kurucu Şişli Teşkilat Başkanı Ahmet Müfit Cengiz partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kuruluşundan beri aziz milletimize hizmet etmek için içinde bulunduğum Ak Parti’den Başbakanımız Sayın Prof Ahmet Davutoğlu ile beraber bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim." dedi. 

Öne Çıkanlar