Davutoğlu ziyareti başkanı istifa ettirdi: Çayı şekeri kestiler

Davutoğlu ziyareti başkanı istifa ettirdi: Çayı şekeri kestiler
'Belediye Başkanı ziyaretten rahatsızlık duymuş. Derneğe yapılan personel desteği, çay şeker yardımı kesildi. İstifa etmek zorunda kaldım.'

Son dönemlerde ismi ‘yeni parti’ tartışmalarıyla anılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya ziyaretinde Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çetin ve derneğe bağlı bazı muhtarlarla bir araya gelmişti. Ziyaretin ardından dernek başkanı Mustafa Çetin görevinden istifa etti. Çetin, "Karatay Belediye Başkanı bu görüşmeden rahatsızlık duymuş. Derneğe yapılan personel desteği ile çay-şeker yardımı kesildi.  Bana açıkça istifa et demediler ama yaptıklarıyla beni istifa etmeye zorladılar. İstifa etmek zorunda kaldım" dedi.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre Davutoğlu ile görüşmelerinin AKP’li Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya rahatsızlık verdiğini belirten başkan Mustafa Çetin, "Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Davutoğlu ile görüşmemizden rahatsızlık duymuş. Hasan Kılca bundan dolayı benimle eskisi gibi istişarede bulunmayacaklarını ve derneğe eskisi gibi yardımda bulunmayacaklarını söyledi" şeklinde konuştu.

DERNEĞE YAPILAN YARDIMLAR KESİLDİ

Dernekte çalışan çay ve temizlik personelinin belediye tarafından geri çekildiğini aktaran Çetin, "Derneğimize yapılan bütün yardımlar tek tek kesilmeye başladı. Derneğimizde bulunan temizlik personeli ve çaycı derneğin hizmetinden alındı. Ardından yapılan çay ve şeker yardımı da kesildi. Ben derneğimizin ve dernek üyesi arkadaşlarımızın zor durumda kalmaması için istifa etmek zorunda kaldım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar