Demirtaş'tan Batmanlılara mesaj: Sizlere güvenim sonsuzdur

Demirtaş'tan Batmanlılara mesaj: Sizlere güvenim sonsuzdur
Selahattin Demirtaş cezaevinden yerel seçim mesajları göndermeye devam ediyor.

HDP'nin tutuklu önceki dönem Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Batmanlılara mesaj göndererek,"Kayyum politikalarına karşı tüm halkımızı 31 Mart'ta HDP'yi ve adaylarımız Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı desteklemeye çağırıyorum" dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman'daki seçim çalışmaları sabah başlıyor gece geç saatlere kadar devam ediyor. HDP Batman Belediyesi Eşbaşkan Adayları Songül Korkmaz ve Mehmet Demir, tekstil atölyelerini ziyaret ederek, emekçileri Newroz kutlamasına davet etti.  

Çamlıktepe Mahallesi seçim lokalinde dün akşam düzenlenen halk buluşmasında ise HDP Milletvekili Feleknas Uca, HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Batmanlılara gönderdiği mesajı okudu. Demirtaş'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Batman halkımıza özlemlerimi, selam ve sevgilerimi yolluyorum. Kayyum politikalarına karşı tüm halkımızı 31 Mart'ta HDP'yi ve adaylarımız Mehmet Demir ve Songül Korkmaz arkadaşlarımızı desteklemeye çağırıyorum. Sizlere güvenim sonsuzdur, mutlaka kazanacağız. Serkeftin."

Mesajın okunmasının ardında kalabalık Demirtaş lehine sloganlar atarken, kitle gecenin geç saatlerine kadar müzik eşliğinde halay çekti. (MA)

Öne Çıkanlar