Demirtaş'tan destekçilerine türkü armağanı

Demirtaş'tan destekçilerine türkü armağanı
#TürkülerimizDemirtaşa tagına destek veren ve türkülerini gönderenleri HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun...

#TürkülerimizDemirtaşa tagına destek veren ve türkülerini gönderenleri HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun "Karşıda Görünen Hey Dost" türküsünü armağan etti.

HABER MERKEZİ – HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, #TürkülerimizDemirtaşa tagına destek verenlere, "Türküler yalan söylemez. Hepinizi seviyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum" mesajını gönderdi.

HDP Genel Merkezi, Selahattin Demirtaş’ın tutukluluğuna dikkat çekmek için dün sosyal medya kampanyası başlatmıştı. Tüm sosyal medya platformlarında #TürkülerimizDemirtaşa etiketiyle başlatılan kampanyada kısa videolar paylaşmıştı.  ‘Kampanyaya inşaat ve tekstil işçileri, üniversite öğrencileri, kadınlar başta olmak üzere çok sayıda kişi destek vermişti.

‘TÜRKÜLER YALAN SÖYLEMEZ'

Bugün ise HDP Genel Merkezi'nin twitter hesabında Demirtaş'ın mesajı yayınlandı. Demirtaş, "Türküler yalan söylemez. Hepinizi seviyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum. Benden, türkü dostlarına armağan olsun" dedi. Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nun "Karşıda Görünen Hey Dost" türküsünü kampanyaya destek verenlere armağan etti.

Öne Çıkanlar