Denizlispor basın toplantısına silahlı baskın

Denizlispor basın toplantısına silahlı baskın
Denizlispor yönetiminin sosyal medyada paylaşılan belgeler hakkında düzenlediği basın toplantısı, eski başkan Süleyman Urkay tarafından basıldı.

Denizlispor yönetimi son günlerde yaşanan olaylar ve sosyal medyada paylaşılan belgeler ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı salonuna girmek isteyen eski başkan Süleyman Urkay ve yanındakiler ile kulüp çalışanları arasında arbede yaşanırken Zafer Urkay'ın silah çektiği görüldü.

NTV Spor'un aktardığı bilgiye göre, Denizlispor yönetimi tam kadro olarak basının karşısına çıkarak, kulüp içinde son günlerde yaşananlar ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Toplantı devam ederken toplantı salonuna girmek isteyenler ile kulüp çalışanları arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında bir kişinin belinde bulunan silahı çektiği kameralara yansıdı. Kulüp binasından dışarı taşan arbede nedeniyle olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

BİRİ ESKİ BAŞKAN ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen emniyet güçlerinin gözaltına aldığı eski başkan Süleyman Urkay, Zafer Urkay ve Tuncay Berber, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin olayın ardından yaptığı ilk açıklamada, "Yarası olan gocunuyor. Durumu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu yaşanan olay beni ve yönetimimizi çok üzdü. Bu arkadaşımız yıllarca başkanlık yapmış birisi kendisine de hiç yakıştıramadık" dedi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar