DHA bölge temsilcisiyle yollarını ayırdı

DHA bölge temsilcisiyle yollarını ayırdı
DHA'nın 20 yıllık çalışanı olan Ferit Aslan 2 yıldır temsilcilik yapıyordu.

ARTI GERÇEK- Doğan Medya Grubu'nun Demirören'e satılmasının ardından işten çıkarılmalar sürüyor. DHA bünyesinde Diyarbakır başta olmak üzere 20 yıldan bu yana bölgede çalışan Ferit Aslan’ın Demirören Haber Ajansı ile yolları ayrıldı. Aslan son iki yıldır DHA Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nü yürütüyordu.

Artı Gerçek’in ulaştığı Ferit Aslan görevden alındığını doğruladı. DHA yönetimin yeni bir yapılanmaya gidileceğini, bu yapılanmada kendisinin yer almayacağını tarafına ilettiğini belirten Aslan, "Önce Diyarbakır’da temsilciliğin kapatılacağı, buranın Antep’e bağlanacağı söylendi. Zaten temsilciliğin kapatılması söyleminin ne anlama geldiğini biliyoruz. Dolayısı ile DHA ile yollarımız ayrılmış oldu" dedi.  

Aslan, "20 yıldır çalışıyorum. 18 yıl muhabirlik, son iki yıldır da yöneticilik yaptım. Bunca yıldan sonra da başka bir meslek yapabilmemiz mümkün değil. Şu anda çocuklarıma bakıyorum. Dünyanın en güzel işi çocuklarımla zaman geçirmek" dedi.

DHA’da işten ayrılmalar ilk değil. Diyarbakır büroda çalışan gazeteci Felat Bozaslan da geçtiğimiz aylarda DHA ile yollarını ayırmıştı.

Öne Çıkanlar