Ece Üner'den Arda Turan'a: Ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız

Ece Üner'den Arda Turan'a: Ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız
Tv spikeri Ece Üner, futbolcu Arda Turan'a verilen cezaların ertelenmesi hakkında haberi sunarken, 'Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız' dedi.

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, 3 ayrı suçtan ceza alan futbolcu Arda Turan’ın "Bu olayın manşeti; üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir" açıklamasına tepki göstererek, "Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız. Öyle mi?" diye sordu.

İlgili haberi sunarken yorum yapan Ece Üner, "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış biz de onun yerine gol atalım. Yarın öbür gün birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, kocasına saldırıp burnunu kırabilir, hastaneye ruhsatsız silahla girebilir, o silahı sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları rahatlıkla yaparız. Öyle mi? Koskoca adalet sistemi Arda Turan’a başka, bize başka karar çıkarmaz herhalde böyle bir durumda" ifadelerini kullandı.

Arda Turan’a, şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili davada, "ruhsatsız silah taşımak", "korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek" ve "kasten yaralama" suçlarından aldığı cezalarda hükmün açıklanması geri bırakılmış, "cinsel taciz" suçundan ise beraat etmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar