Ekonomi ve siyasetteki gelişmeler Artı TV'de tartışılıyor

Ekonomi ve siyasetteki gelişmeler Artı TV'de tartışılıyor
Ekonomi Politik ve Söz Bizim programlarında siyasetçiler, hukukçular gündemi değerlendiriyor.

ARTI GERÇEK - CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Gazeteci Barış Terkoğlu ve Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Şule Özsoy Boyunsuz Artı TV ekranlarında gündemi değerlendiriyor.

EKONOMİ POLİTİK 

Ekonomi Politik bu hafta, hükümetin açıklayacağı tarım paketini masaya yatırıyor. Tarım paketinde neler yer alıyor? Paketle beraber üretici ve tüketiciyi neler bekliyor? Temel gıda ürünlerindeki fiyat artışı sürecek mi? TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Ahmet Atalık ve Tarım Politiklarından sorumlu CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu Ekonomi Politik'te değerlendiriyor.

Mehmet Filoğlu'nun sunumuyla Ekonomi Politik bugün (Salı) 18.00'de Artı TV'de.

SÖZ BİZİM 

Mehveş Evin'in hazırlayıp sunduğu Söz Bizim'de bu hafta Türkiye'nin güncel sorularını mercek altına alıyor. Yargıda tarikat yapılanması, İstanbul'un karanlık vakıfları, YSK süreci ve Anayasa... Gazeteci Barış Terkoğlu ve Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Şule Özsoy Boyunsuz Söz Bizim programında değerlendiriyor.

Söz Bizim bugün (Salı) 21.00'de Artı TV'de.

Artı TV, Hotbird 13° Doğu uydusu üzerinden, 11054 H (Yatay), 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar