Ekrem İmamoğlu, Galatasaray-Kayseri maçını statta izledi

Ekrem İmamoğlu, Galatasaray-Kayseri maçını statta izledi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray-Kayserispor mücadelesini statta izledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun futbol kulüplerinin başkanlarını arayıp, 'Ekrem İmamoğlu'nu maçlara davet etmeyin' tehdidinin ardından İstanbullu futbul ve basketbol kuküplerinin maçlarına gitmeyi sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray- Kayserispor maçını izlemek için Türk Telekom Stadyumu'na gitti.

Karşılaşmayı Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile birlikte takip eden Ekrem İmamoğlu, o anlara ait görüntüleri Twitter hasabından paylaştı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu mesajında İstanbul'un bir spor şehri olması için tüm spor kulüplerini destekleyeceklerini belirtti: 

"Galatasaray - Kayserispor karşılaşmasını izlemek için Türk Telekom Arena’dayız. İBB olarak İstanbul’un bir spor şehri olması için 3 büyük kulübümüz başta olmak üzere bu şehrin tüm spor kulüplerini destekleyeceğiz."

Stadyumda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu gören taraftarlar fotoğraf çekilmek için İmamoğlu'nun yanına gitti. Taraftarı geri çevirmeyen İmamoğlu, kendisine tezahurat yapan taraftarlara da el sallayarak cevap verdi. Maç Galatasaray'ın, 3-1'li galibiyetiyle sona erdi.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar