Emir 'büyük' yerden: Erdoğan'ın açılışına öğrenci taşıma talimatı

Emir 'büyük' yerden: Erdoğan'ın açılışına öğrenci taşıma talimatı
Kaymakam tüm ilk, orta ve liselere yazı göndererek öğrencilerin ‘Babamla geziyorum’ etkinliği adı altında Erdoğan’ın açılışını yapacağı Göbeklitepe’ye götürülmesini istedi.

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamalığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, taşımalı tüm ilk, orta ve liselere yazı göndererek öğrencilerin "Babamla beraber Göbeklitepe’yi geziyorum" etkinliği adı altında bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği Göbeklitepe’ye götürülmesini istedi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre okul idarelerine gönderilen yazıda, tüm taşıma şoförleri ve öğretmenlerin "tebliğ edilen konuyu titizlikle yerine getirmeleri" istendi.

‘ÇOCUKLARIMIZ SİYASETE ALET EDİLİYOR’

Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İsmail Tutul öğrencilerin bir siyasi partinin mitingine götürülmesine tepki göstererek, şöyle konuştu: "Çocuklarımız kullanılıyor. Siyasete alet ediliyor. Sürekli tekrarlanan bir durum. Taşımalı olan çocuklar çok farklı yerlerden gelen yoksul ailelerin çocuklarıdır. Bu çocukların ailelerinden de izin alındığını düşünmüyoruz. Farklı bir etkinliğin altında mitinge götürülüyorlar." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar