Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti

Erdoğan, Bahçeli'yi ziyaret etti
Erdoğan'ın, ziyarette Bahçeli'ye çiçek götürdüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 17.10'da MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Beytepe'deki evine geldi. Bahçeli, Erdoğan'ı kapıda karşıladı. Erdoğan, Bahçeli'ye rahatsızlığı nedeniyle 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesi devam ediyor.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 35 dakika sürdü. Cumhurbaşkanlığından ziyarete ilişkin paylaşılan görüntülere göre; Erdoğan kendisini kapıda karşılayan Bahçeli'ye, "Maşallah, iyi gördüm" derken, Bahçeli de "İyiyiz efendim, sağ olun" şeklinde cevap verdi.

Bahçeli, kendisini tedavi eden doktorların çok yakın ilgi gösterdiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktarırken, Erdoğan kendisine, "Allah razı olsun" diye cevap verdi. Bahçeli , "Şimdi de çok daha mutluyuz, şahsınızda doktor arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başhekimlere teşekkür ediyorum. Böyle kritik bir yerde tabii istiyoruz ki her aşamada yanınızda olalım" ifadelerini kullandı.

Bahçeli ziyarette ayrıca,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 06 TCD 001 plakalı Buick marka klasik otomobilini de gösterdi. Erdoğan'ın, ziyarette Bahçeli'ye çiçek götürdüğü öğrenildi. (DHA) 

Öne Çıkanlar