Erdoğan: Bodrum'da tanzim noktası kuramayız belediye CHP'li

Erdoğan: Bodrum'da tanzim noktası kuramayız belediye CHP'li
Bodrum'da konuşan Erdoğan 'Onlar, bizimle böyle bir yardımlaşmaya, dayanışmaya girmiyor ki. İzmir önce ‘evet’ dedi sonra vazgeçti' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Muğla’da partisinin Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti ardından halka hitap etti.

CHP'li Bodrum Belediyesi'nin hizmetlerini eleştiren Erdoğan, tanzim satış noktası açılmasını isteyenlere,"Nasıl yapalım? Şimdi burada CHP belediyesi var. Onlar, bizimle böyle bir yardımlaşmaya, dayanışmaya girmiyor ki. İzmir önce ‘evet’ dedi sonra vazgeçti" dedi.

'BİZİMKİ VARLIK KUYRUĞU'

Erdoğan, şöyle konuştu: "İstanbul ile Bodrum’un ilişkileri, irtibatı ne haldedir, bunu sizler de gayet iyi biliyorsunuz. İstiyorum ki artık Bodrum’u bu çileden kurtaralım. Bunun için de ismi gibi temiz, sağlam, güçlü bir adayı bizler size takdim ediyoruz. İşte Tahir… Bodrum’a artık hakikaten bir doktor gerekiyordu ki buraya gerekli müdahale yapılmış olsun. İkinci bir doktoru Muğla’ya, Mehmet Nil Hıdır Bey’i… Onu da Muğla’nın geneline… Tabii ki üçüncü bir doktor da Cumhurbaşkanı olarak biz de Muğla’ya ve Bodrum’a bugüne kadar yapılmayan hizmeti getirelim istiyoruz. Bu birlikteliği sağlamamız lazım. Şimdi gene kuyruklar var diyorlar. Bay Kemal, bizim kuyruklar yokluk kuyruğu değil, bizimki varlık kuyruğu. Çünkü vatandaşımıza ekonomik suikast yapmak istediler. Siz mi yapmak istiyorsunuz, biz de hemen tanzim satışlarını kurduk. Bizimle anlaşan belediyelere dağıtımını başlattık. Fiyatlar bir anda yarı yarıya indi. (Bodrum’a tanzim satış noktası talebi üzrine) Nasıl yapalım? Şimdi burada CHP belediyesi var. Onlar, bizimle böyle bir yardımlaşmaya, dayanışmaya girmiyor ki. İzmir önce ‘evet’ dedi sonra vazgeçti. Artık marinalar bile yetmiyor. Bunlarda yarışın içindeyiz. Bu marinaları da belediyemizle işbirliği halinde artıracağız. Buraların hepsi zaten koy halinde. Her yerde proje çalışmalarını yapıp, marinaları da yapmak suretiyle Yunanistan’a gidecek bütün yatları buraya çekebilecek durumdayız."  (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar