Erdoğan: Adaylarının arkasında aslanlar gibi duramıyorlar

Erdoğan: Adaylarının arkasında aslanlar gibi duramıyorlar
'Parti amlemlerini gizliyorlar.'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ana muhalefet partisi CHP'ye eleştiride bulunarak"Adaylarının arkasında aslanlar gibi duramıyorlar" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Muğla'da 31 Mart yerel seçimleri için partisinin düzenlediği mitingde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bodrum’u yıllardır sel alıp götürüyor. Her türlü rezillik orada. Hiçbir altyapı yok. Hangi ilçeye bakarsan bak hiçbir altyapı yok.

Yıllar yılı Muğla'yı CHP zihniyeti yönetti mi, ne yaptılar? Ne olur artık benim milletim bu CHP zihniyetine şu sandıkta dersini versin. Bodrum'u yıllardır sel alıp götürüyor. Her türlü rezillik orada. Hiçbir altyapı yok. Artık bu işi bitirelim diyoruz, 37 gün kaldı.

Bu CHP'liler ben kıraathane diyorum, onlar kumarhane arıyor. Dervişin fikri neyse zikri de o olur derler. Onlardan derviş de olmaz ya. Bu kıraathanede çay, simit, pasta, kek olacak, her türlü hizmet olacak. Biz buna hizmet belediyeciliği diyoruz.

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi'nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi şehrimize kazandırdık. Biz Milas'taki hastaneyi bitirmek üzereyiz. Büyükşehir belediyesi bağlantı yolunu yapmamakta ısrar ediyor. Böyle devam ederse dinlemeyiz vurur geçeriz.

İçme suyu belediyelerin işidir. Baktık CHP'li belediyelerden ses çıkmıyor. Hemen DSİ'yi devreye soktuk. Muğla'nın 2050 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak Sandras içme suyu projesine bu yıl başlıyoruz.

Adaylarının arkasında aslanlar gibi duramıyor. Parti amlemlerini gizliyorlar."

Öne Çıkanlar