Erdoğan’dan Davutoğlu'na: Hepsi birer proje

Erdoğan’dan Davutoğlu'na: Hepsi birer proje
Sivas'ta konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içi muhalefete yüklenerek, 'İhtirasları uğruna AK Parti'ye zarar vermek isteyenlerin sonu hep hüsran olmuştur.' dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Sivas İl Teşkilatı’nın düzenlediği yemekte konuştu. 

Sivas Kongresi’nin yıldönümüne değinen Erdoğan, bir kez daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenerek, şunları söyledi: "Doğu Akdeniz’de iki sondaj gemimiz var, iki de sismik araştırma gemimiz var. Ama birileri diyor ki, ‘Doğu Akdeniz’de Amerika var, İngiltere var, Fransa var. Şu var bu var. Ama Türkiye Doğu Akdeniz’de yok’ diyor. Herhalde anlıyorsunuz ne demek istediğimi. Kardeşlerim, bunlar ne yazık ki hala bayrağımızı tanıyamadılar. Halbuki gemilerimizin üzerinde devasa Ayyıldız bayrağımız var. Diyor ki orada yok, yazıklar olsun. Ama sana da bunu tanıtacağız, er ya da geç tanıtacağız."

‘ZARAR VERMEK İSTEYENLERİN SONLARI HÜSRANDIR’

Yeni parti kuma hazırlığı içinde olan ve AKP'den ihraç süreçleri başlatılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer muhaliflere sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Biz kadro olarak birbirimize kenetlenirsek önümüze kimse set çekemez. Zaman zaman şehirlerimizi dolaşan fitne tüccarları var. Sivas bu fitne tüccarlarına prim vermeyecektir. Biz milletimizin efendisi değil hep hizmetkarı olduk. Siyasi hırsları, ihtirasları uğruna AK Parti'ye zarar vermek isteyenlerin sonu hep hüsran olmuştur. Bunların hepsi birer projedir. Milletimiz her türlü tuzağı sandıkta bozmuştur. Biz başkalarına değil kendimize bakacak kendi işimize yoğunlaşacağız. AK Parti kalesinde gedik açmak isteyen eski üyelerimiz çıktı ama hepsi de saman alevi gibi kısa sürede unutulup gitti. Siyasi hırsları, ihtirasları uğruna AK Parti'ye zarar vermek isteyenlerin sonu hep hüsran olmuştur. Bunların hepsi birer projedir. Milletimiz her türlü tuzağı sandıkta bozmuştur. Biz başkalarına değil kendimize bakacak kendi işimize yoğunlaşacağız. Bizim siyasetimizde yarış hayır için yapılır. Milletle inatlaşmak diye bir anlayış söz konusu değildir. Hiçbir zaman kibir, gurur bunu semtinize uğratmayın" diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar