Erdoğan’ı ziyaret eden TÜSİAD: İşbirliğine hazırız

Erdoğan’ı ziyaret eden TÜSİAD: İşbirliğine hazırız
TÜSİAD heyeti bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, 'Türkiye ekonomisi, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahiptir' görüşünü savundu.

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) heyeti bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyaret hakkında TÜSİAD'dan yapılan açıklamada, "Görüşmede Türkiye ekonomisinin içinden geçmekte olduğu zorlu dönemde, mali politikalar, bütçe, kur istikrarı, enflasyon, istihdam, cari açık ve yatırım ortamı ile AB ile ilişkiler konularında ayrıntılı görüş alışverişinde bulunuldu" denildi.

Açıklamaya göre, TÜSİAD heyetinde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Y. Koç, Simone Kaslowski ve Murat Özyeğin yer aldı.

"TÜRKİYE ÜSTESİNDEN GELEBİLİR"

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ise Twitter hesabından ziyarete dair yaptığı açıklamada, "TÜSİAD heyeti olarak bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret ettik. Türkiye ekonomisi, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahiptir. İş dünyası olarak gereken adımların atılması için işbirliğine hazırız" dedi.

TÜSİAD heyeti Erdoğan ile görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile biraraya geldi. (HABER MERKEZİ/DHA)

Öne Çıkanlar