Erdoğan'ın alışveriş ilgisi: Temizlik ürünlerine gireceğiz

Erdoğan'ın alışveriş ilgisi: Temizlik ürünlerine gireceğiz
Erdoğan, tanzim satışların başlamasıyla fiyatlar neredeyse yarıya indiğini belirterek, 'Temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'de toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

"Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyaları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da Cudi'de Tendürek'te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de evet şimdi belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar semt pazarlarını kurarak Ankara İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

BAKAN NOKTAYI KOYDU: ÇARŞIDAKİ YANGIN SONA ERDİ

İBB: BEŞ İLDE TANZİM SATIŞ OLMAYACAK

SIRA TEMİZLİK MALZEMELERİNDE

Halk Ekmek'te nasıl ucuz ekmeği biz vatandaşımıza verdiysek şimdi de sebzede meyvede her türlü üründe... Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Ayşe kardeşim, Fatma kardeşim, Ahmedim, Mehmedim bu ucuzluktan en ideal şekilde istifade etmiş olacak. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz. İşte Ticaret Bakanlığımız hallere teftiş için elemanlar gönderdi. Onları dövmeye kalktılar. Niye? Ruhlarında sıkıntı var." (EKONOMİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar