Erdoğan'ın eski danışmanı Yeni Şafak'tan ayrıldı: Evet kaçıyorum

Erdoğan'ın eski danışmanı Yeni Şafak'tan ayrıldı: Evet kaçıyorum
'Kaçışımız çürümeden, seviyenin düşmesinden, tahammülsüzlükten kaçıştır.'

AKP eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, gazetede yazmayı bıraktığını duyurdu. Bir önceki yazısında Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sert eleştiriler yönelten Ünal, "Kaçışımız korkudan değil, pervasızlıktan; tehditten değil, aldırmazlıktan, gözü dönmüşlükten, hırstan kaçıştır" satırlarıyla veda etti.

AKP'nin önceki dönem vekili olan ve bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın metin yazarlığı ve danışmanlığını yapan Ünal yazısında, "Kaçışımız çürümeden, seviyenin düşmesinden, tahammülsüzlükten kaçıştır" ifadesini kullandı: 

Ünal'ın, "Müsadenizle" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: 

Kaçıyor muyum? Evet, kaçıyorum… Bilen bilir: Hırsızla, arsızla, haşeratla, asalakla, hainle, münafıkla, yetimin hakkını yiyen yüzsüzle, dönekle kavgadan hiç kaçmadım, kaçmam. Herkesin 'mesaj alındı' diyerek boyun eğdiği günlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında Gezi darbesine karşı dim dik durduğumuza, çoklarının "fitne çıkarıyorsunuz, hocaefendimize haksızlık ediyorsunuz" dediği günlerde, hedef yapılmaktan çekinmeyip Fetullah ve uşaklarına karşı savaştığımıza, 17/25 Aralık yargı darbesine direndiğimize, her türlü teröre, algı operasyonuna, darbe girişimine karşı istisnasız doğru tarafta durduğumuza, dün hocaefendisinin dizinin dibindeyken, bugün herkesten çok bağırıp bizi bile FETÖ'cü ilan eden densizlerin ithamına aldırmadan yanlışa yanlış deyip adaletten ve adalet çağrısından hiç kaçmadığımıza tarih şahittir.

Lakin kaçışımız çürümeden, seviyenin düşmesinden, tahammülsüzlükten kaçıştır. Kaçışımız düşmandan değil, "dost" görünenden kaçıştır. Kaçışımız korkudan değil, pervasızlıktan; tehditten değil, aldırmazlıktan, gözü dönmüşlükten, hırstan kaçıştır. Kaçışımız, masumane kaygılarla dostça uyarılarımızı sınırsız iştihalarının ve kifayetsiz ihtiraslarının önünde mania olarak görenlerin iftiralarından, ithamlarından kaçıştır. Kaçışımız Rahmet-i Rahman'adır.

Öne Çıkanlar