Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu gazeteyi yere seren şoföre gözaltı

Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu gazeteyi yere seren şoföre gözaltı
Ankara'dan Burdur'a giden bir yolcu, otobüs merdivenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu gazetenin serildiğinin görünce otobüs şoförünü gözaltına aldırttı.

Ankara'dan Burdur'a giden bir yolcu, otobüsün merdivenine AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tam sayfa fotoğrafının bulunduğu gazete sayfasını koyan şoförden şikayetçi oldu.

24 Şubat'ta meydana gelen olayda bir yolcu Burdur'a gitmek için Ankara Otogarı'ndan otobüse bindi. Otobüsün merdiveninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tam sayfa fotoğrafının basılı olduğu gazete sayfasının serili olduğunu gördü. Yolcu gazete sayfasını ters çevirdi.

YOLCU ŞOFÖRÜ ŞİKAYET ETTİ

Afyonkarahisar'da verilen molanın ardından, gazete sayfasının tekrar Erdoğan'ın fotoğrafı üste gelecek şekilde serildiğini fark eden yolcu, otobüs Burdur Otogarı'na girdiği sırada otobüsün şoförü R.K.'den şikayetçi oldu.

Karakola götürülen ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla ifadesi alınan şöfor, otobüsü temizledikten sonra basamağa gazeteyi kendisinin koyduğunu, ancak peronda tanımadığı bir kişinin gazeteyi düşürdüğünü, tekrar basamağa serdiğini, kendisinin Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Şoför R.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar