Erdoğan'ın makam aracıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

Erdoğan'ın makam aracıyla hatıra fotoğrafı çektirdi
'Saygıdeğer büyüğümüzün bayraklı makam aracı önünde bir ‘Kızılcahamam hatırası' paylaşmak istedim.'

Ankara Kızılcahamam’da yapılan AKP kampına katılan Maraş eski milletvekili ve Aile eski Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun eşi Yıldırım Ramazanoğlu, sosyal medyadan ilginç bir fotoğraf paylaştı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Mercedes makam arabasıyla fotoğraf çektiren AKP'li eski vekil, "Saygıdeğer büyüğümüzün bayraklı makam aracı önünde bir ‘Kızılcahamam hatırası' paylaşmak istedim" diye paylaştı.

KIZILCAHAMAM HATIRASI

24. Dönem milletvekilliği yapan Yıldırım Ramazanoğlu, kampın ikinci günü çektirdiği fotoğrafı, takipçileriyle şu şekilde paylaştı:

"Sayın Cumhurbaşkanımızı karşıladıktan sonra, birazdan geçeceğimiz toplantı salonu girişinde, Saygıdeğer büyüğümüzün bayraklı makam aracı önünde bir "Kızılcahamam hatırası" paylaşmak istedim. Toplantıların ve istişarelerin hayırlara vesile olması dileğiyle, yeni ufuklarımız için müşterek dua bekliyoruz, en içten selam ve dualarımızı sunuyoruz. Dr. Yıldırım Ramazanoğlu. (Not: Çok yoğun güvenlik nedeniyle sinyal kesici jammer’lar çalıştığından mesajım geç ulaşabilir)"

Öne Çıkanlar