Erkekler 4 kadını daha öldürdü

Erkekler 4 kadını daha öldürdü
İzmir, Manisa ve Malatya'da 4 kadın erkekler tarafından öldürüldü.

İzmir'de bir evden gelen silah seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Dilan Tutucu’yu tabancayla vurulmuş olarak kanlar içerisinde buldu. Yapılan müdahaleye rağmen olay yerinde yaşamını yitiren Tutucu’nun cansız bedeni, savcının incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Malatya'da da akşam saatlerinde Şeynur A., yolda yürürken Ömer A. ile karşılaştı. Ömer A., yanında bulunan tabancayı çıkararak, Şeynur A.'ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Şeynur A. bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Şeynur A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Manisa'da Tennur İliyazov Tahirov, bir süre ayrıldığı kız arkadaşı Rabia Bayram'ın ailesiyle yaşadığı 75’inci Yıl Mahallesi 5381 Sokak'taki evine gitti. Burada Rabia Bayram'ın annesi Fatma Bayram ile Tahirov arasında tartışma çıktı. Tennur İliyazov Tahirov, üzerinde taşıdığı tabancasını çıkarıp, Fatma Bayram'a 3 el ateş ederek öldürdü. Tahirov, daha sonra balkondan kaçan Rabia Bayram'ı yaklaşık 150 metre kovaladı. Tennur İliyazov Tahirov, parkın kenarında yakaladığı Rabia Bayram'ı da sırtından ve başından tabancayla vurarak öldürdü. Olayda 2 tabanca kullanan Tahirov, başına dayadığı silahla intihar etti. Polis ekiplerinin incelemesinde 3’ü evde, 6’sı sokakta 9 boş kovan bulundu. Cenazeler, Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar