Eski bakan Cevdet Yılmaz Bingöl'de yuhalandı

Eski bakan Cevdet Yılmaz Bingöl'de yuhalandı
Bingöl'de Kentsel Dönüşüm kapsamında vatandaşların evleri yıkıldı. 1 yıldır şantiye alanında çalışma yapılmadı. AKP milletvekilleri hak sahipleri ile toplantı yaptı, ancak halk öfkeliydi.

Bingöl'de 15 Ekim 2018 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde aradan geçen süre zarfında şantiye alanında hiçbir çalışma yapılmadı.

Bu durum projenin geleceği konusunda hak sahiplerinde büyük tedirginlik yarattı.

Soruna çözüm bulmak amacıyla hak sahipleri ile bugün toplantı yapıldı. AKP Bingöl Milletvekilli ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile AKP Bingöl Milletvekilli Feyzi Berdibek de toplantıya katıldı. Toplantıda evleri yıkılıp yapılmayan hak sahiplerine yıkılan evleri için bir bedel ödenmesi önerisi yapıldı. Ancak hak sahipleri bu teklifi kabul etmeyerek duruma tepki gösterdi. Toplantıya katılan AKP'li milletvekilleri yuh sesleri arasında toplantı alanından ayrıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Cevdet Yılmaz, 23 ve 24. Dönemde Bingöl Milletvekili seçildi.  60. Hükümette Devlet Bakanı, 61, 62 ve 64. Hükümetlerde Kalkınma Bakanı, 63. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev aldı. (HABER MERKEZİ) 

 

Öne Çıkanlar