Fatih Portakal'dan Burhan Kuzu'ya 'doğalgaz zammı' tepkisi

Fatih Portakal'dan Burhan Kuzu'ya 'doğalgaz zammı' tepkisi
Doğalgaz zamlarını hükümetin yapmadığını iddia eden AKP'li Burhan Kuzu'ya tepki gösteren Fatih Portakal, 'Bir emekli olup kenara çekilseniz ne güzel olur' dedi.

Doğalgaza bir ayda yapılan iki zamla birlikte yüzde 30 fiyat artışına tepkiler gelmeye devam ediyor.

AKP’li Burhan Kuzu'nun Twitter hesabından yaptığı, zammın hükümet tarafından yapılmadığı açıklamasına tepkiler gelmeye devam ediyor.

 

 

BOTAŞ'IN BAŞINDA ERDOĞAN VAR

BOTAŞ’ın bağlı olduğu Varlık Fonu’nun başında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olmasına rağmen eski AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Twitter hesabından, "Türkiye, iç ve dış tehditlerin yanı sıra ekonomik tehditlerle de karşı karşıya. Doğalgaz zammını yapan hükümet değil, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi yani BOTAŞ’tır. AK Parti olarak, Türkiye’nin en ücra köşesine doğalgaz getirerek, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırdık" dedi.

Burhan Kuzu'nun ifadelerine tepki gösterenlerin arasında gazeteci Fatih Portakal da vardı.

 

 

'BİR EMEKLİ OLUP KENARA ÇEKİLSENİZ'

Fatih Portakal, AKP'li Kuzu'nun ifadelerine "Bir emekli olup kenara çekilseniz ne güzel olur. Paylaşımlarınızdan kitap bile yaparsınız. Nasıl olur?" tweetiyle yanıt verdi.

 

Gazeteci fatih Portakal'ın tepkisine yanıt veren AKP!li Burhan Kuzu, "Fatih Bey,Türkiye’nin yönetim sistemini değiştirmek şahsıma nasip oldu. Başkanlık Sistemi’nin fikir babası olma gururu, ömrümün sonuna kadar taşıyacağım bir şeref madalyası olacaktır. 2002’den önce akademisyen, sonrasında ise siyasetçi olarak milletime hizmet etme onuru yaşıyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar