Fikret Orman'dan cinsiyetçi söylem: Ancak karı gibi arkadan konuşurlar

Fikret Orman'dan cinsiyetçi söylem: Ancak karı gibi arkadan konuşurlar
Beşiktaş Başkanı Orman: Oruçluluğuma verin, özür diliyorum.

Kongrede konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Hakkımda şaibeler varmış. Delikanlıysanız çıkın konuşun. Ama konuşamazlar, onlar ancak arkamdan karı gibi konuşurlar" dedi. Cinsiyetçi söylem kullanan Orman gelen tepkiler üzerine, "Oruçluluğuma verin özür dilerim, haklısınız" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 2018 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda yaptığı konuşma gündeme oturdu.

'HAKKIMDA ŞAİBELERİ VARMIŞ'

Üyelerin hakkında yaptığı eleştirilere cevap veren Orman, "Bu kadar hatibe cevap vermezsek saygısızlık olur. Canım hocam yarın rakibimiz, sizin ilk adaylığınız, benim de son adaylığım. Beşiktaş'ta kimseye yaranılmaz. Nazmi Koca cevap vermeyeceğim, cevap vermem, kaale almam. Hakkımda şaibeleri varmış, çıkın söyleyin. Kulübün uçağını özel işlerimde kullanmışım. Çıkıp bir tane drone göstersinler. Onlar ancak karı gibi gibi arkadan konuşurlar. Kapalı kapılar ardında konuşmayacaksın. Delikanlı gibi çıkın konuşun, ancak karı gibi arkadan konuşurlar" dedi.

'ORUÇLUYUM, ÖZÜR DİLERİM'

Yaptığı açıklamaların ardından "özür dilemesi" istenen Fikret Orman, "Oruçluluğuma verin, özür diliyorum. Hanımefendi, sizden de özür diliyorum. Haklısınız. Ben arkadan dedikodu yapanlara söyledim, niye kızıyorsunuz ki? Hepiniz mi yaptınız?" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar