Fotoğraf başına bir milyon dolar kazanıyor

Fotoğraf başına bir milyon dolar kazanıyor
21 yaşındaki model Kylie Jenner’ın, Instagram’da paylaştığı her bir fotoğrafla servet kazandığı ortaya çıktı.

Amerika'nın en genç milyarderleri arasında giren TV yıldız Kylie Jenner'ın sponsorluklardan elde ettiği gelir dudak uçuklattı. 21 yaşındaki Amerikalı model Kylie Jenner'ın Instagram reklamlarından fotoğraf başına 1 milyon dolar kazanıyor. Amerikan Forbes dergisi geçen sayısında Jenner'i en genç milyarder olarak kapağına taşımıştı. 

İLGİLİ HABER: KENDİ BAŞARISIYLA ZENGİN OLAN EN GENÇ KİŞİ

900 milyon dolarlık servetiyle ABD’nin en genç milyarderi olmaya doğru ilerleyen 21 yaşındaki model Kylie Jenner’ın, Instagram’da paylaştığı her bir fotoğrafla yaklaşık 1 milyon dolar kazandığı ortaya çıktı. The Independent gazetesinin haberine göre, 112 milyon takipçisi olan Jenner, sponsorlu fotoğraflarının her biri için 1 milyon dolar talep ediyor.

"ABLALARINI SOLLADI"

Amerikalı şarkıcı Selena Gomez ve Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun Jenner’dan daha fazla takipçileri olmasına rağmen, sosyal medya üzerinden daha az para kazandığı belirtiliyor. Buna göre Gomez sponsorlu fotoğraf başına 800 bin dolar, Ronaldo da 750 bin dolar alıyor. Jenner, ablaları Kim Kardashian West ile Kendall Jenner’dan da daha fazla kazanıyor. Kim Kardashian West  sponsorlu fotoğraf başına 720 bin, Kendall Jenner da 500 bin dolar kazanıyor. ( YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar