Game of Thrones fanatikleri bu tarihi bekliyordu

Game of Thrones fanatikleri bu tarihi bekliyordu
Game of Thrones'un yayıncısı dizinin merakla beklenen son sezonunun yayın tarihini açıkladı.

Game of Thrones'un yayıncısı HBO sonunda dizinin merakla beklenen son sezonunun Nisan 2019'da yayına gireceğini açıkladı.

Şirketin dün yaptığı açıklamaya göre uzun zamandır beklenen dizinini sekizinci ve son sezonu altı bölümden oluşacak. Dizinin Twitter hesabından son sezonlardan seçilen bazı sahneler eşliğinde yayımlanacağı tarih açıklandı.
 


Duyuruda 'Taht İçin' #ForTheThrone etiketi seçilerek son sezona Demir Taht'a kimin oturacağının damga vuracağı vurgulanmış oldu. Yeni sezonun yönetmenleri David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter ve Miguel Sapochnik olacak.

Dizinin uyarlandığı kitabın yazarı olan George R.R. Martin ise yapımcılar arasında.

DÖRT DİZİ DAHA GELİYOR

Ancak HBO kendi tarihinin en büyük dizisini farklı biçimlerde devam ettirecek. Game of Thrones evreninden esinlenen ve George R.R. Martin'in onay verdiği dört farklı dizinin daha yapılması planlanıyor.

2020'de başlaması planlanan bir dizi için oyuncu Naomi Watts ile yazın bir sözleşme yapıldı bile. Bundan bir önceki sezonda önceden sızdırılan bölümlerle başı derde giren kanal, Game of Thrones'un son sezonu için fazladan güvenlik önlemleri aldı.

Game of Thrones, 1 milyar kere korsan yollarla izlenerek dünya rekoru kırmıştı. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar