Genç öğretmen, ağaca asılı halde bulundu

Genç öğretmen, ağaca asılı halde bulundu
Van'da öğretmenlik yapan ve tatil için geldiği Nevşehir'de ağaca asılı halde bulunan 24 yaşındaki Fatma Kabukçuoğlu'nun 'aile baskısı' nedeniyle yaşamına son verdiği iddia ediliyor.

Van'ın Aşkale ilçesinde sınıf öğretmeni olan 24 yaşındaki Fatma Kabukçuoğlu yaz tatili için geldiği ailesinin bulunduğu Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde ağaca asılı halde bulundu. Kabukçuoğlu'nun kendini asarak yaşamına son verdiği belirtiliyor.

Yaklaşık 1 yıldır Van'ın Aşkale ilçesindeki Güleçler İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Fatma Kabukçuoğlu, yaz tatilini geçirmek için ailesinin bulunduğu Nevşehir'in Kozaklı ilçesine geldi.

DHA'da yer alan habere göre Fatma Kabukçuoğlu, bu sabah evden çıkıp, yakındaki tepelik alana giderek, iple kendini ağaca astı.

Kabukçuoğlu'nu görenler, polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Gelen sağlık ekibi tarafından ağaçtan indirilen Kabukçuoğlu'nun öldüğü belirlendi.  Kabukçuoğlu'nun cesedi, yapılan incelemeden sonra Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

'AİLE BASKISI NEDENİYLE YAŞAMINA SON VERDİ' İDDİASI

Kabukçuoğlunun'nun iki yıldır sistematik baskıya karşı mücadele ettiği ve bu durumun onu ölüme sürüklediği iddia ediliyor.

İntihar ettiği belirtilen Kabukçuoğlu'nun arkadaşları ise sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda, Kabukçuoğlu'nun aile ve toplumsal baskı nedeniyle yaşamına son verdiği belirtildi.

Kabukçuoğlu'nun Kürt ve Alevi bir meslektaşı ile beraberliği olduğunu öğrenen aile üyelerinin baskısına karşı mücadele ettiğini belirten arkadaşları, Twitter’da #FatmaÖğretmen etiketiyle yaptıkları paylaşımlarda 'İntihar değil cinayet' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar