Gökhan Özoğuz'dan Soylu'ya: Bu hareketler korkunç

Gökhan Özoğuz'dan Soylu'ya: Bu hareketler korkunç
Athena grubu solisti Özoğuz, İçişleri Bakanı Soylu'nun sözleriyle ilgili duyduğu rahatsızlığı paylaştı.

Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabı Twitter'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sözlerine tepki gösterdi. Özoğuz, "Bu hareketler korkunç, ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı" dedi. 

Athena grubu solisti Özoğuz, İçişleri Bakanı Soylu'ya yönelik eleştirilerini, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, Süleyman Soylu'nun Üsküdar'daki konuşmasını paylaştığı tweetini alıntılayarak yazdı.

Bakan Soylu'nun; Karamollaoğlu'nu, Akşener'i ve HDP'yi hedef aldığı videodaki açıklamaları şöyle: 

"Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa doğu ve güneydoğuda valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dur, İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'dir, FETÖ'dür, PKK'dır, HDP'nin sözde vekilleridir."

Soylu, Saadet Partisi ile ilgili sözlerini eleştiren bir vatandaşa "24 Haziran'da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz" diyor.

 

Gökhan Özoğuz Twitter'da yaptığı paylaşım şöyle: 

"Bu hareketler korkunç ya! Hangi partiden oluraa olsun! İşte bu tip insanlardan bu tip davranışlardan insan çok rahatsız oluyor! Ülke yönetimi bu tip tiynetten uzak olmalı." (HABER MERKEZİ)
 

 

Öne Çıkanlar